Ruisleivän leipomisen perusteet -etäkoulutus

Ruisleivän leipomisen perusteet -etäkoulutus

10.03.2021

Opit juurileivonnan alkeet ja leivän leipomisen jaloa taitoa

Ruisleivän leipomisten perusteet 10.3.2021 klo 17.30 - 19.30

Tiesitkö, että ruisleivän juuri voi säilyä useita vuosikymmeniä?

Ruisleipä on Suomen kansallisruoka, joka leivotaan juureen. Juurileivonta perustuu maitohappokäymiseen. Tässä koulutuksessa saat vinkit ruisleivän leivontaan ja pääset näkemään leivontaa käytännössä videokuvan välityksellä.

Koulutus toteutetaan TEAMS:n yhteyden avulla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä verkkoyhteyden. Omalla koneella tai puhelimella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna. Linkki koulutukseen lähetetään osallistujien sähköpostiin koulutuspäivän aamuna. Kurssin jälkeen saat kirjallisen materiaalin sähköpostiisi.

Hinta: 35 € sis. alv. kirjallisen materiaalin sähköpostiisi kurssin jälkeen ja ruisleivän juuren kotiin postitse.

Lisätietoja: Janita Kylänpää 050 66471 janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi ja Anna Kari 050 555 8440, anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi

 

Tämän tilaisuuden toteuttamiseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Tapahtuman ajankohta: 10.03.2021 17:30 - 19:30
Lähiosoite: Koulutus pidetään Microsoft Teamsin kautta
Hinta: 35 € sis alv. sitota ilmoittautuminen
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.