Puutarharetki

Puutarharetki

17.07.2019

Puutarharetkellä sukelletaan Paraisten maisemiin ja puutarhakohteisiin.

Puutarharetkelle Paraisille

Lähde mukaan kesäiselle puutarharetkelle Paraisille. Merellinen Parainen, upeat yksityispuutarhat ja saariston matkailukohteet lumoavat meidät heinäkuussa. Ilmoittaudu siis mukaan perinteiselle Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten puutarharetkelle, jonka suunnittelija toimii Tuija Rytsälä.

Puutarharetken kohteina ovat mm.

Stentorp

  • Lammastila, jossa pääsee taputtelemaan lampaita ja näkemään paimenkoiraesityksen. Mielenkiintoinen, luonnonläheinen kohde jossa nautitaan myös aamupala.

Furuvikin kartano

  • Paraisten keskustassa sijaitseva huvila, jonka rakennutti vuorineuvon Emil Sarlin vuonna 1906. Furuvik tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan sekä hienosta, poikkeuksellisen kauniista muotopuutarhasta.

Paraisten portti

  • Tunnelmallinen ravintola saaristomaisemassa jonka paikanpäällä alusta loppuun tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset ovat varmasti maistuvia.

Tammiluodon viinitila

  • Meren rannalla sijaitseva, saariston ainoa viinitila, jonka puodista voi ostaa tilan omia tuotteita. Tilan läheisyydessä kasvaa omena- ja päärynäpuuviljelmät, joihin pääsee tutustumaan kävelyretken yhteydessä. Tilalla nautitaan myös iltapala.

Lisäksi mukana tuttuun tapaan rakkaudella hoidettuja, upeita yksityispuutarhoja, joihin ei muuten pääse tutustumaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Lähtö: Artturinkatu 2, Turku noin klo 7.30, paluu noin klo 21.00

Hinta 92 € (ilman ProAgrian jäsenkorttia hinta 98 €)

Ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja ja lisätietoja voit kysellä: katri.salminen@maajakotitalousnaiset.fi tai 050 664 74

ProAgrian tietosuojaseloste

Tapahtuman ajankohta: 17.07.2019 07:30 - 21:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.