Messumatka Fruit Logistica 7.-9.2.2018

Messumatka Fruit Logistica 7.-9.2.2018

07.02.2018 - 09.02.2018

Lähde Berliiniin näkemään uutta!

Lähde mukaan mielenkiintoiselle messumatkalle Berliiniin. Kolmen päivän aikana tutustumme HeVi-alan suurimpiin messuihin Euroopassa, aikaa jää reilusti myös Berliiniin tutustumiseen. Messujen näytteilleasettajat koostuvat mm. marjojen, hedelmien ja vihannesten tuottajista, myyntiorganisaatioista, koneiden ja laitteiden valmistajista, pakkauspuolen toimijoista sekä logistiikka-alan yrittäjistä. Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 70 000 kävijää, näytteilleasettajia messuilla on yli 3 000, joista 90 % tulee Saksan ulkopuolelta. Matkan järjestää ja sitä tukee ProAgria Länsi-Suomen ja Luonnonvarakeskuksen SataVarMa-hanke.

Matkalle mahtuu mukaan max. 25-30 henkilöä, ilmoittauduthan siis pikaisesti!

Aika: 7.-9.2.2018
Paikka: Berliini
Hinta: yhteensä Turusta 640 € (alv 0 %) tai Helsingistä 550 € (alv 0 %)  (varausmaksu 200 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä)
Ilmoittautuminen: 14.12.2017 mennessä

Matkaohjelma (pdf)
Matkan varaus- ja peruutusehdot (pdf)

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää 200 € varausmaksun maksamista per henkilö. Ennakkovarausmaksu (200 €) laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppusumma vielä ennen matkalle lähtöä. Lähtöpaikkana Turku (640 €) tai vaihtoehtoisesti Helsinki (550 €), Huom! hintaan ei lisätä alv:ia.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 14.12.2017 mennessä.

Matkanjohtajana toimii Minna Pohjola. Matkan tuettu hinta Turusta 640 €/hlö (alv 0 %) tai Helsingistä lähdettäessä 550 € (alv 0 %), 1 hh lisämaksu 100 €. Hintaan sisältyvät lennot turistiluokassa lentoveroineen Turku-Helsinki-Berliini-Helsinki-Turku tai Helsinki-Berliini-Helsinki, majoitukset 2 hh (sis. aamiaisen), linja-autokuljetukset Berliinissä lentokenttä > hotelli > messukeskus ja hotelli > lentokenttä, matkanjohtajan palvelut, messujen sisäänpääsymaksu 3 pv, 2 x illallinen ja lounas. Hankehintaan ei sisälly muita ruokailuja eikä ruokajuomia. Jokainen huolehtii siirtymisestä Turun/Helsingin lentoasemalle itse. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii kotimainen matkatoimisto Oy Kon-Tiki Tours Ltd. Matkalle mukaan passi tai kuvallinen henkilökortti. Suosittelemme myös matkavakuutuksen hankkimista matkan ajaksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Alustava matkaohjelma:

Keskiviikko 7.2.
Lento Turku-Helsinki- Berliini.
Kuljetus messukeskukseen Fruit Logistica –messuille ja omatoimista tutustumista messutarjontaan.
Päivän päätteeksi yhteinen illallinen

Torstai 8.2.
Hotelliaamiaisen jälkeen omatoiminen messupäivä Fruit Logisticassa, mahdollinen tapaaminen Saksan puutarha-alan neuvontaorganisaation kanssa messuilla. Siirtyminen messualueelle ja sieltä hotellille messubussilla.
Toisen messupäivän päättää yhteinen illallinen

Perjantai 9.2.
Hotelliaamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja mahdollisuus vielä messuihin tutustumiseen tai vaihtoehtoisesti omaa aikaa Berliinissä. Iltapäivän päätteeksi yhteinen lounas ennen siirtymistä lentokentälle.
Kuljetus lentokentälle, paluulento Helsinkiin ja jatkolento Turkuun.

Hintaan sisältyy:
• Finnairin lennot Turku > Helsinki > Berliini > Helsinki > Turku tai Helsinki > Berliini > Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
• 2 yöpymistä jaetussa 2 h huoneessa aamiaisineen
• 2 illallista ja 1 lounas
• tilausajokuljetus lentokenttä > hotelli > messukeskus, hotelli>lentokenttä
• messuliput Fruit Logistica -messuille 3 pv

 

Tapahtuman ajankohta: 07.02.2018 00:00 - 09.02.2018 23:00
Lähiosoite: Berliini
Hinta: 640e/550e (alv 0%)
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
Valitse, haluatko majoittua 1hh vai 2hh huoneesa
Valitse, lähdetkö Turusta vai Helsingistä.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.