Luonnonkasvit elintarvikkeen sekä nimisuoja -info

Luonnonkasvit elintarvikkeen sekä nimisuoja -info

10.10.2019

Asiaan luonnonkasveista elintarvikkeena sekä nimisuoja-asiaa

Tervetuloa kuulemaan Luonnokasvit elintarvikkeena ja nimisuoja-asioista 10.10. klo 12-16 Euran pirttiin, Sorkkistentie 8, Eura

Aihetta avaavat Ruokaviraston asiantuntijat.

 

klo 12.00 Tervetuloa, Mari Mäenpää, yritysasiantuntija Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

                Luonnonkasvit elintarvikkeena ja elintarvikehygieniavaatimuksista, ylitarkastaja Pirjo Korpela, Ruokavirasto

                Nimisuoja ja elintarvikkeista annettavat tiedot, ylitarkastaja Kaisa Kukkonen, Ruokavirasto

klo  15.45 Päivän yhteenveto

Suomalaisista maataloustuotteista ja elintarvikkeista 12 on saanut EU:n nimisuojauksen.  Suomen tavoite on saada rekisteröityä 20 uutta maantieteellistä merkintää EU-tasolla vuoteen 2025 mennessä. Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntijat yhteistyökumppaneineen auttavat nimisuojahakemusten tekemisessä eri puolella Suomea.

HUOM! Voit lähettää etukäteen Luonnonkasveista elintarvikkeena ja nimisuojaan liittyviä kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitamme ne Ruokaviraston asiantuntijoille.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 2.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai  info.lansi@proagria.fi
Lisätietoja: Mari Mäenpää mari.maenpaa@maajakotitalousnaiset.fi p. 050 60369

 

ProAgrian tietosuojaseloste

Tapahtuman ajankohta: 10.10.2019 12:00 - 16:00
Lähiosoite: Euran pirtti, Sorkkistentie 8
Postinumero ja -toimipaikka: Eura
Hinta: Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 02.10.2019 00:30
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.