Viljelijä, oletko intohimoinen kehittäjä tai innovoija?

Vaasan, K-Ryhmä ja ProAgria jakavat Tuottajalle kiitos -viljelijästipendeinä rahallista tukea mahdollisimman suoraan viljelijälle hyödyllisellä tavalla. Yhteistyön tavoitteena on antaa tuottajalle aito kiitos laadukkaan viljan tuottamisesta sekä vastuullisuudesta koko ketjussa. Tuloutukset tehdään stipendein, joita voivat hakea kaikki suomalaiset viljelijät. Haku alkaa 19.9.2019 ja on auki marraskuun loppuun.

Jaettavat stipendit ovat suuruudeltaan 5 000­–10 000 euroa per hakija, ja stipendejä jaetaan vähintään viisi kappaletta, kaksi kertaa vuodessa. Jokaisesta Vaasanin Tuottajalle kiitos -leivästä ohjataan 15 senttiä alkutuotannon tukemiseen.

Stipendiä voivat hakea kaikki suomalaiset viljelijät. Stipendit on tarkoitettu viljelyyn tai jatkojalostukseen liittyvien innovaatioiden kehittämiseen ja testaamiseen sekä investointien tukemiseen.

Miten stipendin saajat valitaan?

Valintaperusteena on esitetyn idean hakukriteerien mukaisuus, toteutuskelpoisuus ja sen tulee kehittää suomalaista viljelyä. Lisäksi hakijan tai hakijoiden toivotaan olevan aktiivisia viljelijäyhteisön jäseniä. Stipendin saajat valitsee asiantuntijaraati, jossa on mukana edustajia Vaasanilta, ProAgriasta, K-ryhmästä, MTK:sta sekä Lantmännen Agrosta.

Hakuaika ja hakulomake

Stipendien hakuaika päättyy 30.11. Hae stipendiä verkkolomakkeella. Ensimmäiset Tuottajalle kiitos -stipendit maksetaan viljelijöille tammikuussa 2020. Valituille hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti ja heidän kanssaan tehdään käytännönläheinen sopimus toteutuksesta ja raportoinnista.

Stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa ja seuraava stipendien hakukierros alkaa vuoden 2020 alussa. Kullakin hakukierroksella jaettava kokonaissumma on riippuvainen Tuottajalle kiitos -leipätuotteiden myynnistä.

Hae stipendiä hakulomakkeella.

 

Vaasanin Tuottajalle kiitos -tuotteet:

  • Vaasan Tuottajalle Kiitos Kauravehnäviipaleet
  • Vaasan Tuottajalle Kiitos 100 % Ruis
  • Pirkka Setsuuri (Tuki 20 c)

 

Lisätietoja:

Harri Hovi, tavarakaupan johtaja, K-ryhmä, p. 050 383 7584 tai harri.hovi@kesko.fi

Minna Cousins, kaupallinen johtaja, Vaasan Oy, p. 040 553 4949 tai minna.cousins@vaasan.com

Suvi Anttila, markkinointi- ja viestintäjohtaja, ProAgria Keskusten Liitto, p. 040 560 8551 tai suvi.anttila@proagria.fi

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.