ProAgria Länsi-Suomen esittely

ProAgria Länsi-Suomi

 
ProAgria Länsi-Suomi ry syntyi 2013 alussa, kun ProAgria Farma ry ja ProAgria Satakunta ry yhdistyivät. Molemmilla oli yli sata vuotta toimintaa takanaan.
 
Tarjoamme palveluita ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Meillä on koko alueen kattava verkosto eri alojen asiantuntijoita ja vahvistamme osaamistamme. Maaseudun elinkeinotoiminnan haasteina ovat hallittu kasvu, toiminnan kannattavuus, yrittäjien osaaminen sekä markkinoiden tuntemus. Näissä tarjoamme osaamistamme alueen yrittäjien käyttöön. Palvelemme tietenkin edelleen myös tutuissa vuosittaisissa asioissa, kuten tukihakemuksissa, kirjanpidossa sekä viljelysuunnittelussa. Tavoitteenamme on palvella vuosittain noin 3000 toiminta-alueemme yrittäjää.
 
Satakunta ja Varsinais-Suomi ovat voimakasta maataloustuotannon sekä maaseudun yritystoiminnan aluetta. ProAgria Länsi-Suomi on rekisteröity yhdistys, jolla on laaja ja monipuolinen jäsenistö kummassakin maakunnassa. ProAgria Länsi-Suomen jäsenyhdistyksiä on yhteensä yli 300 ja jäseniä yli 13 000.
 

Sopimusehdot

 
Noudatamme palveluissamme konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 1995 ja tilitoimistoalan yleisiä sopimusehtoja KL2004. Nämä sopimusehdot sisältävät vastuunrajoituksia. 
 

Vuosikertomukset

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut