Ota käyttöön ja avuksesi johtamiseen ProAgria Maito -verkkopalvelut

ProAgria Maito -verkkopalveluista löydät työvälineitä tuotannon, ruokinnan ja seurantaan sekä eläinten hyvinvoinnin parantamiseen.

Monipuolinen työväline tuotosseurantatilan johtamiseen

Suosituimmat verkkopalvelumme ovat Lehmätieto, ProTuotos Netti, Rehukunnon hintaseuranta ja Raportit-palvelu.

  • Lehmätieto-palvelusta voi katsoa karjansa lehmien, hiehojen ja lehmävasikoiden tietoja koko niiden elinajalta. Lehmätiedossa näkyy eläimen tuotostiedot, poikimis- ja siemennyshistoria, hoidot sekä polveutuminen. 
  • ProTuotos Netti on Koelypsylomakkeen sähköinen versio eli sillä voi lähettää tietokantaan koelypsyn lehmäkohtaiset maitomäärät ja muut koelypsystä tarvittavat tiedot. Palvelun avulla voi ilmoittaa myös umpeenpanot ja maidon tilakäytön.
  • Rehukunto-verkkopalveluun neuvojat tallentavat tilojen todellisia rehujen ostohintoja. Maidontuottaja voi tarkastella syötettyjä hintatietoja. Raportille tulevia hintatietoja voi rajata mm. alueen, rehuryhmän ja eräkoon mukaan.
  • Raportit-palvelusta voi tulostaa Kausi-, Vuosi-, Sorkkaterveys- ja Eläinpääomaraportit. Lisäksi on tulostettavissa Lehmätaulu. Verkkopalvelujen kautta saa Kausiraportin välittömästi, kun tiedot on lähetetty Ammulla tietokantaan ja tuotokset on laskettu. Verkkopalveluiden kausiraportti on jonkin verran monipuolisempi kuin postissa tuleva paperiraportti.

ProAgria Maito -verkkopalveluihin tuotosseurantatilat pääsevät kirjautumaan palveluihin Ammu- ja WinElmer-ohjelmien tunnuksilla. Osa verkkopalveluista kuuluu tuotosseurannan maksuun, eli ovat käytettävissä ilman erillistä maksua. Jos palvelu on maksullinen, siitä mainintaan palvelukuvauksessa.

Lisää palveluita ja lisätietoja löydät osoitteesta proagria.fi/verkkopalvelut

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.