Kansainväliset pienryhmät

Haluatko saada uutta näkökulmaa tuotantoosi? Oletko miettinyt, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen?

Tietoa kansainvälisestä nurmiryhmästä! (täynnä)

Ryhmäläisille järjestetään maatalouskielikurssi ryhmän alkupuolella. Myös muut ovat tervetulleita osallistumaan kielikurssille! Kansainvälinen nurmiryhmä kokoontuu Suomessa aika ajoin ja pitää yhteyttä toisen maan ryhmään etänä. Ryhmässä laaditaan englanninkielinen esittely kunkin ryhmäläisen omasta tilasta. Nurmiryhmäläiset lähtevät tutustumaan Norjassa olevien karjatilojen nurmituotantoon, joilla viljelyn haasteet ovat länsisuomalaisittain tuttuja. Matkalla tavataan ystävyysryhmä yhteisessä illanvietossa sekä vieraillaan heidän tiloillaan. Ystävyysryhmä kutsutaan samoin Suomeen tutustumaan ryhmäläistemme maatiloihin. Vierailujen jälkeen pidetään yhteenveto.

Pienryhmän hinta on 180 €/tila (+ alv). Hinta pitää sisällään pienryhmätapaamiset ja kielikurssin. Hanke tukee myös ulkomaan matkan kustannuksia 30-40%. Voit osallistua myös pelkästään kielikurssiin, jolloin hinta on 150 €/hlö.

Nurmiryhmä (Norja) alkaa 17.1.2019, vetäjänä Anu Ellä ja Jarkko Storberg (ryhmä on täynnä)
Karjaryhmän (Wales) alkua siirretään toistaiseksi eteenpäin.

Kielikurssin aloitus on 7.-8.2.2019 (hinta sis. yhden yön majoituksen) Mustialassa. Seuraavat tapaamiset ovat huhti-, syys- ja marraskuussa tilakohteissa.

Englannin kielen tsemppari: Anna Okkonen, Farmimatkat


Jaa

Hanketoimijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut