ProYritys - Yhteistyöllä kilpailukykyä maaseutuyrityksiin Satakunnassa

 
Sinulla idea - meillä   työkalut

ProAgria Länsi-Suomi on maaseutualueiden yrittäjiä palveleva asiantuntijajärjestö. Tuemme maaseudun kilpailukykyä, elinvoimaisuutta ja hyvinvointia sekä tarjoamme monipuolisia palveluja maaseutuyrityksille.

Saat apua idean kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä vinkkejä kustannusarvion laadintaan.

Investointia suunniteltaessa ProAgrian yritysasiantuntijat etsivät yhdessä yrittäjien kanssa parhaan mahdollisen rahoituksen eri rahoitusinstrumenteista. He auttavat sähköisten palveluiden kuten Hyrrän käyttöönotossa.

ProYritys-hanke

Tavoitteena on saada Satakuntaan lisää kilpailukykyisiä, hyvinvoivia ja osaavia maaseutuyrityksiä, jotka kehittävät toimintaansa ja työllistävät ihmisiä.

Koko maakunnan alueella on helposti saatavissa tasapuoliset neuvontapalvelut.

Hankkeessa kartoitetaan yhteisesti yritysten palvelutarpeita niiden kehittäessä liiketoimintaansa. Alueelle syntyy uusia yritysten tuotantoketjuja ja yritysryhmiä. ProAgria on mukana kokoamassa ja mahdollistamassa ryhmien syntymistä. Sähköisten palvelujen ja toimintatapojen hyödyntäminen on luonteva osa yrityksien toimintaa. Hankehakemukset toimitetaan poikkeuksia lukuun ottamatta sähköisesti ja yrittäjät osaavat käyttää Yritys Suomen sähköisiä palveluita. Yleinen ilmapiiri yrittäjyyttä ja maaseutua kohtaan paranee ja yrittäjyys maaseudulla koetaan vetovoimaiseksi mahdollisuudeksi.

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut