ProYritys - Yhteistyöllä kilpailukykyä maaseutuyrityksiin Satakunnassa

 

Sinulla idea - meillä työkalut

ProAgria Länsi-Suomi on maaseutualueiden yrittäjiä palveleva asiantuntijajärjestö. Tuemme maaseudun kilpailukykyä, elinvoimaisuutta ja hyvinvointia sekä tarjoamme monipuolisia palveluja maaseutuyrityksille.

Saat apua idean kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä vinkkejä kustannusarvion laadintaan.

Investointia suunniteltaessa ProAgrian yritysasiantuntijat etsivät yhdessä yrittäjien kanssa parhaan mahdollisen rahoituksen eri rahoitusinstrumenteista. He auttavat sähköisten palveluiden käyttöönotossa.

ProYritys II-hanke

Tavoitteena on synnyttää uusia yritysverkostoja ja luoda uudenlaisia liiketoimintamalleja sekä vahvistaa maaseutua innovaatioita tukevana ympäristönä. Tavoitteena on myös edesauttaa klusteri-, pilotti ja yritysryhmähankkeiden syntyä.

Koko maakunnan alueella on helposti saatavissa tasapuoliset neuvontapalvelut.

Hankkeessa autetaan yrityksiä verkostoitumaan ja vahvistetaan innovaatio osaamista. Pyrkimyksenä on, että alueelle syntyy uusia yritysten tuotantoketjuja ja yritysryhmiä.

Etsitään yhdessä yrittäjien kanssa paras mahdollisen rahoitus eri rahoitusinstrumenteista. Pääasiallinen rahoituskanava on maaseutuohjelma, mutta asiantuntijat tuntevat myös muut tarjolla olevat vaihtoehdot ja tekevät tiiviisti yhteistyötä eri rahoittajatahojen kanssa.

 

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut