Peltopäivä 6.7. Inkoossa - kaikki olennainen kasvintuotannosta

22.06.2017
Peltopäivä 2017 avaa porttinsa torstaina 6.7. Inkoossa Västankvarnin tilalla. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa kasvinviljelyn ammattilaiselle olennaisen nykyaikaisesta kasvintuotannosta.
 
Havaintoruuduilla ovat esillä lajikkeet ja kasvinsuojelumenetelmät. Lajikkeista mukana on vanhojen tuttujen lisäksi poikkeuksellisen paljon uutuuksia ja lajikeluetteloon tulevia lajikkeita. Työnäytöksissä on perinteisten kylvö- ja muokkausnäytösten lisäksi uudempaa teknologiaa esimerkiksi Isobus-työketjun muodossa.
 
Peltopäivän teemana on Satotasot kasvuun kannattavasti. Satotasojen nostamiseksi maan hyvä rakenne on ensiarvoisen tärkeä. Siihen pääsee tutustumaan maakuopassa, jossa nähdään maan rakennetta pintaa syvemmältä. Myös vesitalouden hallinta on tärkeää maanrakenteelle.  Ratkaisuista tuotannon kannattavuuden parantamiseksi  voi keskustella asiantuntijoiden kanssa.
 
Peltopäivän yhteistyökumppanina toimii Käytännön Maamies. Juuri ilmestyneen lehden liitteenä on Peltopäivän näyttelyopas. Sen löydät myös verkkojulkaisuna. Tutustu Peltopäivän tarjontaan ennakkoon. Tervetuloa Peltopäivään!
 
@Peltopaiva
#Peltopäivä

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdän digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.