L-S Kalatalouskeskus ry ja Satakunnan kalatalouskeskus selvittävät yhdistymistä

07.06.2018
Kalatalouden Keskusliiton tiedote
julkaistu 7.6.2018 klo 13:54
 
L-S Kalatalouskeskus ry:n ja Satakunnan kalatalouskeskuksen hallitukset ovat päättäneet 29.5.2018 yhteiskokouksessa käynnistää selvityksen organisaatioiden yhdistämiseksi 1.1.2019 alkaen. Satakunnan kalatalouskeskus toimii tällä hetkellä osana ProAgria Länsi-Suomi ry:tä.
Yhdistämisen tavoitteena on vahvempi organisaatio vastaamaan jatkossakin hyvästä ja asiantuntevasta palvelutasosta koko Länsi-Suomen alueella. Vuoden 2019 alussa toimintansa aloittavat myös uudet kalatalousalueet, joiden määrä laskee huomattavasti nykyisiin kalastusalueisiin verrattuna.
 
Selvityksen tekevään työryhmään on nimetty L-S Kalatalouskeskuksen pj. Urban Silén, vpj. Ari Ranta, Satakunnan kalatalouskeskuksen pj Matti Jaakkola, vpj. Heikki Salokangas ja ProAgria Länsi-Suomen toimitusjohtaja Timo Junnila.
 
Lisätiedot:
Puheenjohtaja Urban Silén, L-S Kalatalouskeskus ry, p. 0440 473734, nasenkartano@luukku.com
Toimitusjohtaja Timo Junnila, ProAgria Länsi-Suomi, p. 0500 665 918, timo.junnila@proagria.fi
 
<><               <><               <><
 
Kalatalouden Keskusliitto (www.ahven.net) on valtakunnallinen kaksikielinen kalatalouden kehittämis- ja edistämisjärjestö, joka yhteistyössä viranomaisten ja muiden organisaatioiden kanssa edistää kaikkien kalastajaryhmien ja kuluttajien mahdollisuuksia saada korkealaatuista ja puhdasta kotimaista kalaa sekä kalastukseen liittyviä luontoelämyksiä.
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.