Kalatalouskeskusten yhdistymistä selvitetään

03.09.2018
Tiedote
Julkaistu 3.9.2018
 
L-S Kalatalouskeskus ry ja Satakunnan kalatalouskeskuksen hallitukset päättivät 29.5.2018 käynnistää selvityksen organisaatioiden yhdistämiseksi jo 1.1.2019 alkaen. ProAgria Länsi-Suomi palkkasi projektin selvitysmieheksi 3.9.2018 alkaen Petri Rannikon. Suunnitelmista informoidaan syksyn aikana.
 
Tällä hetkellä Satakunnan kalatalouskeskus toimii osana ProAgria Länsi-Suomi ry:tä. Yhdistämisen tavoitteena on vahvempi organisaatio vastaamaan kalastusaluelainsäädännön uudistukseen, joka astuu voimaan jo heti vuoden alusta ja tulee vähentämään kalastusalueiden määrää. Mahdollisella yhdistymisellä tavoitellaan hyvän ja asiantuntevan palvelutason säilymistä koko Länsi-Suomen alueella jatkossakin.
 
Selvityksen tekevään työryhmään on nimetty L-S Kalatalouskeskuksen pj. Urban Silén, vpj. Ari Ranta, Satakunnan kalatalouskeskuksen pj. Matti Jaakkola, vpj. Heikki Salokangas ja ProAgria Länsi-Suomen toimitusjohtaja Timo Junnila. 
 
 
Lisätiedot:
 
Petri Rannikko
p. 050 366 3950
                     
Timo Junnila
toimitusjohtaja
ProAgria Länsi-Suomi
p. 0500 665 918
timo.junnila@proagria.fi
 
Urban Silén
puheenjohtaja
L-S Kalatalouskeskus ry
p. 0440 473734
nasenkartano@luukku.com
 
 
<><               <><               <><
 
Kalatalouden Keskusliitto (www.ahven.net) on valtakunnallinen kaksikielinen kalatalouden kehittämis- ja edistämisjärjestö, joka yhteistyössä viranomaisten ja muiden organisaatioiden kanssa edistää kaikkien kalastajaryhmien ja kuluttajien mahdollisuuksia saada korkealaatuista ja puhdasta kotimaista kalaa sekä kalastukseen liittyviä luontoelämyksiä.
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.